Hoe gaat aanhuisgeleverd.be te werk?


De werking van een bestelling gaat op zich vrij simpel in zijn werk. De klant surft naar www.aanhuisgeleverd.be en doet zijn bestelling op het leveringsuur naar zijn keuze. Deze bestelling wordt naar jullie horecaprinter (krijgen jullie van ons, tot jullie beschikking) 20 minuten voordat de koerier deze komt ophalen doorgestuurd. Dat wil dus zeggen dat jullie 20 minuten de tijd hebben om deze bestelling klaar te zetten vooraleer aanhuisgeleverd deze komt ophalen. De koerier pikt de bestelling op bij jullie en gaat deze gaan afleveren aan de eindklant. De eindklant betaald deze bestelling aan de koerier en deze wordt door ons doorbetaald naar jullie toe. Dit is de beknopte versie van een bestelling. Gemakkelijk en overzichtelijk voor jullie en supergemakkelijk voor de eindklant.

Voorbeeld van een bestelling:

Wat verwacht aanhuisgeleverd van de eetzaken?

Iedere zaak krijgt zijn eigen login van zijn eetzaak op www.aanhuisgeleverd.be. Daar kunt u eventuele wijzigingen qua prijzen, openingsuren of verlofdagen aanpassen.
Er wordt ook nagestreefd om de afgesproken uren en bestellingen te respecteren. Ook dienen alle contractuele verplichtingen nagekomen te worden, zowel van de eetzaken, als van aanhuisgeleverd.be
Voor verdere inlichtingen verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier.