Als eigenaar van een eetzaak met ons in zee?


Als bedrijf met ons samenwerken?

Aanhuisgeleverd is een onafhankelijke firma die zijn leveringsdiensten ter beschikking stelt voor alle handelszaken die over geen eigen leveringsdienst beschikken. De eindklant bestelt via www.aanhuisgeleverd.be de maaltijd die door ons opgehaald wordt in uw zaak en krijgt op het gevraagde leveringsuur het eten afgeleverd.

Aanhuisgeleverd is een jong, dynamisch bedrijf, die gevestigd is in Wevelgem. Onze firma werd opgericht in 2015 door Warlop Kristof en Vandenbussche Jeroen. De bedoeling is om op termijn onze diensten ter beschikking te stellen over heel Vlaanderen.

De lancering van de website is begonnen in Harelbeke, waar we meteen eten aan huis mogen leveren voor “De marktfrituur”, “Frituur Benny” en brasserie “Het gildenhof” die een leuk alternatief voor fastfood ter beschikking stelt namelijk de dagschotels.

Het koopgedrag van de klant, ten opzichte van meeneemgerechten, is met de jaren sterk geëvolueerd. Deze evolutie, die door de jaren heen, in opmars kwam werd veroorzaakt door verschillende factoren en aanhuisgeleverd biedt u een oplossing voor veel van deze factoren. Aan huis geleverd biedt u ook de mogelijkheid om mee te zijn met uw tijd, want op de dag van vandaag gebeurt alles online. Spring nu al in op de trend van de komende jaren!

Door mee te doen met aanhuisgeleverd is het de bedoeling om uw bestaande klanten een extra service aan te bieden en om uw reikwijdte, om nieuwe klanten aan te maken, aanzienlijk verhoogt, evenals uw omzet.

Indien u toch zou wensen om niet deel te nemen met uw zaak, aan de nieuwste trend inzake meeneemgerechten, moet u zich één vraag stellen. Zou het mogelijk zijn dat ik inkomensverlies lijdt, door niet deel te nemen met aanhuisgeleverd, indien de concurrerende zaken in de buurt wel deelnemen met aanhuisgeleverd? Alleen al de vraag stellen is ze beantwoorden. Wat heb ik te verliezen door deel te nemen? Voor verdere info of een afspraak met één van de zaakvoerders van www.aanhuisgeleverd.be kunt u terecht op ons contactformulier